Alweer vierde Open Coffee van het seizoen

Ondernemend Putten is van harte uitgenodigd voor alweer de vierde Open Coffee van dit seizoen. Deze wordt gehouden op donderdag 7 mei vanaf 16.00 uur in Kasteel De Vanenburg. De steeds wisselende groep bezoekers maakt deze netwerkbijeenkomst interessant om nieuwe contacten te leggen. Informeel, persoonlijk een laagdrempelig zijn de kernwoorden.

Tijdens de Open Coffee is er veel gelegenheid om te netwerken. Daarnaast staat er een specifiek onderwerp centraal. Dit keer is dat marketing. Op een interactieve wijze kunnen ondernemers rond dit thema met elkaar in gesprek. Daarnaast zal Henry Hennipman van Movivo communicatie en vormgeving een presentatie geven. Hoe kun je marketing slim inzetten om meer klanten te werven, is de hoofdvraag.

Ook dit keer is de locatie van de netwerkborrel, Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13 in Putten. Zij sponsoren de hapjes en de drankjes. Daarnaast is de toegang gratis. Samen met het informele programma is de Open Coffee op deze manier een laagdrempelige netwerkbijeenkomst. Wij verwachten dan ook nu weer een goede opkomst.