Motivatie en een inspirerende locatie

Open coffee Putten De Vanenburg

De eerste Open Coffee van dit jaar wordt gehouden op een nieuwe locatie. Op donderdag 5 februari is het Grand Café van Kasteel De Vanenburg het decor van de maandelijkse informele netwerkborrel voor ondernemers uit Putten en omstreken. Ook zal Benno Ceelen u inspireren met zijn presentatie over het motiveren van mensen en medewerkers.

De Open Coffee begint het nieuwe jaar in stijl op het authentieke en sfeervolle landgoed van BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13 in Putten. Gastheer en general manager Bernhard Baan zal de ondernemers ontvangen. De entree is niet alleen gratis: de hapjes en drankjes worden u door de Vanenburg aangeboden!

Als spreker hebben we Benno Ceelen uitgenodigd. Hij weet alles over het motiveren van mensen en medewerkers en klantgerichtheid. Benno heeft ruim 20 jaar ervaring in de retailbranche en is naast manager ook trainer.

Meer dan genoeg redenen om het landgoed op 5 februari te bezoeken voor een inspirerende en sfeervolle netwerkbijeenkomst. Inloop vanaf 16.00 uur.