De zomer kan beginnen

Donderdag 4 juni jl. was alweer de laatste Open Coffee voor de zomer. Vanaf september hopen weer van start te gaan. Waarschijnlijk met een nieuw concept. Hieronder vind je de foto’s van de laatste bijeenkomst. Met dank aan Hans Krudde.

 

Alweer vierde Open Coffee van het seizoen

Ondernemend Putten is van harte uitgenodigd voor alweer de vierde Open Coffee van dit seizoen. Deze wordt gehouden op donderdag 7 mei vanaf 16.00 uur in Kasteel De Vanenburg. De steeds wisselende groep bezoekers maakt deze netwerkbijeenkomst interessant om nieuwe contacten te leggen. Informeel, persoonlijk een laagdrempelig zijn de kernwoorden.

Tijdens de Open Coffee is er veel gelegenheid om te netwerken. Daarnaast staat er een specifiek onderwerp centraal. Dit keer is dat marketing. Op een interactieve wijze kunnen ondernemers rond dit thema met elkaar in gesprek. Daarnaast zal Henry Hennipman van Movivo communicatie en vormgeving een presentatie geven. Hoe kun je marketing slim inzetten om meer klanten te werven, is de hoofdvraag.

Ook dit keer is de locatie van de netwerkborrel, Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13 in Putten. Zij sponsoren de hapjes en de drankjes. Daarnaast is de toegang gratis. Samen met het informele programma is de Open Coffee op deze manier een laagdrempelige netwerkbijeenkomst. Wij verwachten dan ook nu weer een goede opkomst.

Fotoverslag Open Coffee 5 maart 2015

Naast het informeel netwerken hielden een 5 tal ondernemers enkele 2 minutenpitches. We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst in Kasteel De Vanenburg. Met dank aan Rene de Ruiter, Alles van Putten voor onderstaande foto’s.

Op de zeepkist. Doe je mee?

De Open Coffee is een informele netwerkbijeenkomst. Iedere maand proberen we als organisatoren een boeiende spreker of sprekers uit te nodigen. Dit keer bent u aan de beurt.

Tijdens de bijeenkomst geven we verschillende mensen de gelegenheid om kort, max 60 seconden iets te presenteren. Dit kan gaan over uw bedrijf, maar natuurlijk ook over een idee dat u wilt lanceren, over uw passie of ….

Verschillende ondernemers hebben zich al aangemeld. Wilt u ook op de zeepkist? Meld u dan aan via het contactformulier.

Op een inspirerende locatie

De locatie voor deze Open Coffee is het authentieke en sfeervolle landgoed van BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13 in Putten. Gastheer en general manager Bernhard Baan zal de ondernemers ontvangen. Niet alleen de entree is gratis: de hapjes en drankjes worden u door de Vanenburg aangeboden!

Meer dan genoeg redenen om het landgoed op 5 maart te bezoeken voor een inspirerende en sfeervolle netwerkbijeenkomst. Inloop vanaf 16.00 uur.

Motivatie en een inspirerende locatie

Open coffee Putten De Vanenburg

De eerste Open Coffee van dit jaar wordt gehouden op een nieuwe locatie. Op donderdag 5 februari is het Grand Café van Kasteel De Vanenburg het decor van de maandelijkse informele netwerkborrel voor ondernemers uit Putten en omstreken. Ook zal Benno Ceelen u inspireren met zijn presentatie over het motiveren van mensen en medewerkers.

De Open Coffee begint het nieuwe jaar in stijl op het authentieke en sfeervolle landgoed van BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13 in Putten. Gastheer en general manager Bernhard Baan zal de ondernemers ontvangen. De entree is niet alleen gratis: de hapjes en drankjes worden u door de Vanenburg aangeboden!

Als spreker hebben we Benno Ceelen uitgenodigd. Hij weet alles over het motiveren van mensen en medewerkers en klantgerichtheid. Benno heeft ruim 20 jaar ervaring in de retailbranche en is naast manager ook trainer.

Meer dan genoeg redenen om het landgoed op 5 februari te bezoeken voor een inspirerende en sfeervolle netwerkbijeenkomst. Inloop vanaf 16.00 uur.