Gerrit Hopster

Facebook:
facebook.com/gerrithopster
Website:
www.onlineleadbox.nl
Linkedin:
linkedin.com/gerrithopster

Leuk dat je de moeite neemt om deze pagina te bezoeken. Wat mij betreft eerst een stukje over de mens en dan over ‘de zaak’. Een aantal steekwoorden die mijn levensloop tot nu toe hebben vormgegeven:

  • Opgegroeid; Diermen (vlakbij Oldenaller tussen Nijkerk en Putten).
  • Sport; eerste jaren paardrijden later voetbal, squash, zeilen en fietsen.
  • Hobbies; fotografie, film en sportieve uitdagingen.
  • Gewoond; Putten, Almere, Zwolle, Harderwijk en nu Nijkerk.
  • Opleiding; beeldcommunicatie, online marketing en bedrijfskunde.
  • Werk; Accountmanager, Salesmanager, Ondernemer.
  • Bedrijven; Wegener, De Digitale Regio, Online Projectontwikkeling bv.
  • Drijfveer; mensen en bedrijven een stapje verder brengen.
Wij kunnen voorspellen hoeveel nieuwe klanten een bedrijf maandelijks via Internet kan werven, dat maakt ons uniek.

Online Projectontwikkeling bv

Online Projectontwikkeling is een bedrijf dat haar klanten voorziet van meer omzet via Internet. Dat doen wij middels ons product ‘de Online Leadbox‘ waarmee wij succes op het Internet, en het aantal klanten dat een onderneming kan werven, voorspelbaar maken. Met dit product realiseren wij een sterke groei en is het de ambitie om in heel Nederland lokale vestigingen te openen die dit succesmodel regionaal aan de man gaan brengen.

Als ondernemer kunt u bij ons terecht als u succesvol klanten wilt werven via Internet. Wij geven een garantie op resultaat waardoor u weinig risico loopt. Heeft u behoefte aan nieuwe klanten of wilt u onderzoeken waar uw kansen liggen op het web? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

De garantie die wij geven op resultaat

01Wij doen op voorhand een voorspelling omtrent het aantal klanten dat wij voor u kunnen werven. Met deze informatie kunt u zelf berekenen of ons model voor u geschikt is.

02Behalen wij het voorspelde resultaat niet na een periode van zes maanden dan ontvangt u de helft van uw investering retour.

03Wij doen alleen zaken met u als wij er zelf van overtuigd zijn dat wij iets voor u kunnen betekenen. Is de uitkomst van ons onderzoek niet kansrijk genoeg, dan zijn wij niet uw geschikte partner.