Hanneke de Swart

Linkedin:
nl.linkedin.com/hanneke-de-swart/
Website:
www.mth.nl
Twitter:
twitter.com/HannekeDeSwart

Wie ben ik?

Mijn naam is Hanneke de Swart en ik ben sinds 2008 werkzaam bij MTH Putten. Ik ben hier begonnen als secretaresse, en inmiddels doorgegroeid tot hoofd Secretariaat en Marketing Manager. Mijn enthousiasme en energie kan ik uitstekend kwijt in alles wat te maken heeft met marketing en communicatie. Zo ben ik betrokken bij de advertenties en de promotie binnen de regio maar ook bij de organisatie en de PR onze seminars en landelijke evenementen. Mijn werk is vooral leuk door de veelzijdigheid. Zo ben ik bijvoorbeeld ook betrokken geweest bij het ontwerp voor de bedrijfsreclame van MTH op de Fiat 500. Hier rijden momenteel zo’n 30 auto’s van rond in Nederland (waaronder ikzelf). Ook ben ik lid van BNI (Harderwijk) om zo een positieve bijdrage te leveren aan onze zichtbaarheid en ons netwerk.

Wie zijn wij?

Wij zijn MTH (voorheen: Meeuwsen Ten Hoopen)! Vanuit 18 vestigingen willen wij de beste onafhankelijke partner zijn voor ondernemers en bestuurders. Onze expertise ligt in de accountancy en advisering. Onze adviesvaardigheden: financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance, recovery en internationaal zakendoen.

Wij horen ondernemers vaak zeggen bij essentiële beslissingen: “daar heb ik wel een goed gevoel bij’’. U kunt echter alleen op “een goed gevoel’’ beslissen als u over de juiste informatie en adviezen beschikt. Als onafhankelijke partner voorzien wij u graag van deze waardevolle basis!

Neem voor vragen en/of meer informatie gerust contact met mij op via:
E: h.de.swart@mth.nl
M: +31 6 307 173 60