Martin van de Kolk

Website:
www.merkmeester.nl

Merk Meester, reclame & internetbureau

“communicatie voor Morgen”

Merk Meester is een bedrijf met een unieke combinatie van creatieve en technisch onderlegde communicatie- en reclameprofessionals. Met een team van ruim acht collega’s is Merk Meester een van de grootste reclamebureaus in de regio. MerkMeester werkt aan innovatieve reclameconcepten, zowel voor kleine ondernemingen als multinationals.

Vanwege de diversiteit van het werknemersbestand is MerkMeester niet alleen inhoudelijk sterk, maar ook uitvoerend. Zowel online als offline, maar met name in de combinatie van verschillende media; crossmedia. MerkMeester maakt uw website in eigen beheer en zorgen voor een optimale profilering van uw onderneming.

De basis voor succes is gelegd, het Resultaat!

Iedere organisatie is anders en elk project dat Merk Meester uitvoert is dus maatwerk. Maar dat wil niet zeggen dat we iedere keer maar wat doen. Sterker nog: wij werken voor iedere opdrachtgever op een eenduidige, gestructureerde manier, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En wat u uiteindelijk kunt verwachten. Wel zo professioneel.

Merk Meester biedt talloze diensten aan, die we weer onderverdelen in drie dienstenclusters, te weten: creatie, realisatie en strategie & analyse.

Onder creatie verstaan wij letterlijk creëren. Het creëren van iets moois dat tegelijkertijd effectief is. Dat doen wij door eerst een strategie te bepalen, dan een concept te ontwikkelen en vervolgens de campagne te analyseren. Resultaat boven alles.

De creatie die we met en voor u hebben ontwikkeld, voeren we natuurlijk zo goed mogelijk uit. De realisatie hiervan doen wij zelf. Samen met enkele professionals waar wij intensief mee samenwerken, bieden wij een totaalconcept aan.

Meten is weten. Pas wanneer wij op basis van analyse kunnen aantonen dat onze (online) campagne daadwerkelijk effect heeft gehad, weet u zeker dat u het juiste heeft gedaan. En dat wij de ideale partner zijn om dergelijke trajecten mee op te pakken.