Remco & Jeroen

Facebook:
facebook.com/Grandcafe2Brothers
Website:
www.grandcafe2brothers.nl
Twitter:
twitter.com/fooddrinkenjoy

Al anderhalf jaar lang bruist het bij grand café 2Brothers, gevestigd aan de Achterstraat 1 in Putten. Sinds de opening hebben eigenaar Gerard van Soest en zijn managers – Remco van Soest en Jeroen van Eck – in een achtbaan gezeten. Veel mooie momenten hebben zij beleefd in het moderne en eigentijdse grand café maar daarmee is het zeker nog niet afgelopen voor de heren.

Blijven vernieuwen voor de gasten

Zij hebben een missie en wel een heel duidelijke: blijven vernieuwen voor hun gasten. Sinds 2012 is grand café 2Brothers een welbekend bedrijf in Putten. Een groot grand café voorzien van een stijlvol modern interieur. De verlichting, de aankleding en de steigerhoutenwand zijn naadloos op elkaar aangesloten. Dit allemaal, met als hoofdreden, om eens wat anders te bieden in Putten.

Service met de hoofdletter ‘S’

Diverse doelgroepen voelen zich thuis bij 2Brothers waarvan het uitgaanspubliek op het moment de grootste doelgroep is. Ieder weekend komt dit publiek naar 2Brothers voor die ene unieke ervaring die ze nergens anders vinden op de Veluwe. Een team van enthousiaste medewerkers staat dan voor ze klaar om service met de hoofdletter ‘S’ te bieden.

Meer dan alleen een hippe tent

Maar 2Brothers is meer dan alleen een hippe tent om heerlijk uit te gaan. Oorspronkelijk is 2Brothers met name een restaurant voor lunch en diner. Met de eigentijdse kaart in de vorm van een magazine laat ze al zien dat er niet zomaar even een bordje eten wordt geserveerd. Verse producten en liefde voor het vak resulteren in de mooiste en heerlijkste gerechten.

Eten maakt de mens gelukkig

En of u nu voor een lunch komt – waar u kan genieten van royaal belegde broodjes of maaltijdsalades – of dat u komt dineren met een gezelschap onder het genot van een glaasje wijn of Prosecco, kwaliteit staat altijd voorop bij 2Brothers. “Eten maakt de mens gelukkig wanneer de smaak absoluut verrukkelijk is, dat is eten bij 2Brothers.”

Goedgekeurd door de Smaakpolitie

Eind 2012 is 2Brothers bezocht door niemand minder dan Rob Geus van het SBS programma de Smaakpolitie. Op advies van hem hebben er wat technische aanpassingen plaatsgevonden en was 2Brothers het restaurant in Putten dat die felbegeerde sticker op het raam mocht plakken. Een kroon op het harde werken.

Maar toch is er meer

Restaurant, uitgaansgelegenheid, het kan allemaal niet op, maar toch is er meer. Naast dit alles blinkt 2Brothers ook uit vanwege de flexibiliteit die het heeft als bedrijf. Niet alleen in samenwerking met derden maar ook door het meedenken met de wensen van haar
gasten. Bruiloften, verjaardagen, vergaderingen, presentaties, alles is mogelijk. En de ruimte leent zich er uitstekend voor. Het laatste project bij 2Brothers is de biljartvereniging. Gevestigd op de tweede etage en voorzien van twee professionele biljarts is de club begin deze zomer opgericht.

De dagelijkse leiding van 2Brothers ligt bij Remco en Jeroen en voor al uw vragen kunt u bij beide heren terecht. Samen met hun team zullen zij er altijd alles aan doen om het u naar de zin te maken en staan zij open voor nieuwe ideeën en opbouwende kritiek. Voor vragen, reserveringen of informatie kunt u dus terecht bij bovenstaande heren, of via info@grandcafe2brothers.nl of 0341-769025.