Rolf van der Steeg

Linkedin:
nl.linkedin.com/in/rolfvandersteeg
Website:
www.mth.nl
Twitter:
twitter.com/Rolfvdsteeg

Wie ben ik?

Mijn naam is Rolf van der Steeg en ik ben (allround) bedrijfsadviseur en relatiebeheerder voor ondernemers in het MKB. Vanuit mijn functie en mijn passie voor het vak sta ik ondernemers bij met raad en daad op bedrijfseconomisch, financieel en fiscaal terrein. Mijn klanten ontzorg ik door hen op een proactieve wijze te adviseren over de complexe wereld van wet- en regelgeving. Hierbij bied ik hen handvatten om goede afwegingen te maken waar het gaat om kansen en bedreigingen. Kortom: ik ben graag een verlengstuk van uw organisatie, samen maken we uw bedrijf én uzelf financieel nog sterker.

Wie zijn wij?

Wij zijn MTH (voorheen: Meeuwsen Ten Hoopen)! Vanuit 18 vestigingen willen wij de beste onafhankelijke partner zijn voor ondernemers en bestuurders. Onze expertise ligt in de accountancy en advisering. Onze adviesvaardigheden: financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance, recovery en internationaal zakendoen.

Wij horen ondernemers vaak zeggen bij essentiële beslissingen: “daar heb ik wel een goed gevoel bij’’. U kunt echter alleen op “een goed gevoel’’ beslissen als u over de juiste informatie en adviezen beschikt. Als onafhankelijke partner voorzien wij u graag van deze waardevolle basis!

Neem voor vragen en/of meer informatie gerust contact met mij op via:
E: r.vander.steeg@mth.nl
M: +31 6 460 789 29